* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *





Saturday, October 06, 2007


Kmrn malem liat Music Station di animax..en a bit suprise..ketika yang muncul lmyn keren2 juga, ada arashi, utada hikaru, en (well ini yang bikin gw betah nongkrongin that show) my beloved L'Arc-n-Ciel.. playing their latest single for their upcoming album My Heart Draws A Dream..such a cool song..dan sekarang gw lagi terdampar di ruangan ofis gw, berulang x muter ni lagi hasil ngisep dari multiplyers yang baik2 hati tu..dengan volume yang lumayan bisa bikin bos gw empot2an jantungnya..tapi berhubung he's not here (on the way to Bali to exact..bikin gw iri ajah!!!) jadi ya sutralah..hehe..

My last word is just enjoy..buat yang g seneng ya liat sebelah kanan atas ada tanda silang tepat dipojok layar komputer kalian, klik en there go your fun..hehehe..

Love this band, their music is amaze me.I mean i was grew up in the land of western music. I dont like indo music en also japan music. In arely 2000 my sister introduced me with j-music, and i was like HAH? Didnt understad..Some of the singer i do know and like such as First Love from Utada Hikaru, Fukai Mori from Do As Infinity, After The Rain from Le Couple, but thats it..i never want to know anymore..until i like gothic, build this gothic home of mine.,en find out their 'White Feathers' in 2005 en im falling in love. So sudden..en smp sekarang..

Ah..klo ngmongin mereka g abis lah..music mereka tuh g kayak musik jepun pada umumnya..jadi tu yang bikin gw suka although beberapa orang tetep g ngerti (termasuk kmu kan Ryu?), yang menolak mpe mati setiap gw puter lagu mreka di mobil kmu..hehehe..)Enwei..terserah yang penting gw suka Weks..
Oh Hyde-san, Ken-san, Tetsu-chan, Yukihiro-san..aishiteru..
Udah ah..



ishtar's darkside uncovered at 9:54 AM


Image hosted by Photobucket.com

:: my goth__

ishtar
weirdo.traveller.dreamer.boring
smoking.fun.friendship.hedonist
family.coffee addict.musics.books.
welcome to the world of me

Damas de Preto

:: fetish uncoils

Image hosted by Photobucket.com

:: dark desires



Image hosting by Photobucket

:: silent____


Image hosting by Photobucket

:: darktimes_____

March 2005
April 2005
May 2005
June 2005
July 2005
August 2005
November 2005
December 2005
January 2006
February 2006
May 2006
June 2006
July 2006
October 2006
November 2006
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008




:: muse_____



Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com



:: ala me_____



Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

dating


:: those freaks___







:: victims' screams