* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *





Monday, November 28, 2005




Gw lagi binun mau ngapain hari ini, honestly..males banget kerja. Dengan tahap kecanduan kupi yang udah parah, gw masih mau2nya ngupi..WDF?,enwei...barusan surfing around de net and i found out so many great blog by my temans at dhadrockaz, they are such an amazing talentz persons u knw, i mean compare to so not kewl me for example.i mean their life is such an ordinary banget sbenernya, tapi nggak tau kenapa, i think they hv a kewl way to deal with their ordinary life, u knuw. Btw, beberapa hari yg lalu abis nyelesain film Initial D,komentnya cuma 1, oke jay chou keren tapi kok kaku ya??oke edison chen keren
, tapi...ah sudlah males. Ada film baru "Belahan Jiwa
"

udah pengen nonton banget soalnya sekar ayu asmara geetuu sayangnya keduluan ama dek Daniel Radclife en prens ....udah ah nti dulu takutnya para staf pada mikir gw cuma chating doang lagi..hehehe..
bye..


ishtar's darkside uncovered at 12:41 PM


Image hosted by Photobucket.com

:: my goth__

ishtar
weirdo.traveller.dreamer.boring
smoking.fun.friendship.hedonist
family.coffee addict.musics.books.
welcome to the world of me

Damas de Preto

:: fetish uncoils

Image hosted by Photobucket.com

:: dark desires



Image hosting by Photobucket

:: silent____


Image hosting by Photobucket

:: darktimes_____

March 2005
April 2005
May 2005
June 2005
July 2005
August 2005
November 2005
December 2005
January 2006
February 2006
May 2006
June 2006
July 2006
October 2006
November 2006
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008




:: muse_____



Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com



:: ala me_____



Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

dating


:: those freaks___







:: victims' screams